Nieuwe maaltijd Leveringsservice.

 

 Smakelijk Thuis

 

Als Hollemans Events streven we ernaar om gemak en gezondheid te leveren door, onder andere, het aanbieden van heerlijke en voedzame maaltijden aan uw deur.

Smaak is waar het bij ons om draait. De maaltijd is voor veel mensen het hoogtepunt van de dag. Des te belangrijker is het dan ook dat deze maaltijd smakelijk en gezond is.

Onze koks gaan zorgvuldig met de verse ingrediënten  aan de slag.  Eventueel afgestemd op uw dieet behoefte. Met veel liefde en passie koken ze de lekkerste gerechten. Een gezonde en smakelijke maaltijd, wij hebben voor ieder wat wils.

  • De bestelde maaltijden worden op een vast tijdstip bij u bezorgd.
  • Maaltijden worden koelvers aangeleverd en kunnen worden verwarmd in de oven of in de magnetron.

Momenteel zijn wij aan het onderzoeken of er voldoende belangstelling  is om deze service aan te kunnen bieden.

Heeft u interesse dan willen wij u graag vragen om de achterkant van dit formulier in te (laten) vullen en te sturen naar:

 


Geachte, Heer/ Mevrouw,

 

Nieuwe maaltijd leveringsservice.

 

 "Smakelijk Thuis"

 

 Als Hollemans Events streven we ernaar om gemak en gezondheid te leveren door onder andere het aanbieden van heerlijke en voedzame maaltijden aan uw deur.

Onze maaltijden worden zorgvuldig bereid met verse ingrediënten en afgestemd op uw dieetbehoeften. Of het nu gaat om een gezonde optie of gewoon een smakelijke maaltijd, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze maaltijden worden vers geleverd. Het enige wat u nog hoeft te doen is de maaltijd opwarmen en ervan genieten.

 

Momenteel zijn wij aan het onderzoeken of er voldoende belangstelling is om deze service in uw gemeente aan te kunnen gaan bieden.

Bij belangstelling willen we u graag vragen om onderstaand formulier in te (laten) vullen.

Na ontvangst maken wij graag een afspraak om uw wensen te bespreken.

 


Aanvraag informatie gesprek Smakelijk thuis