Buffet catering

We bieden een ruime keuze uit verschillende buffetten, van een Hollands stamppot buffet tot Mediterraanse en Aziatische gerechten. Buffet catering is een praktische en smakelijke oplossing voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of ander feest. U bepaalt in overleg met ons welk buffet bij uw gezelschap en uw feest past, waarna wij de buffet catering tot in de puntjes verzorgen.

Diner catering

Voor een smakelijke verzorging van uw receptie, bruiloft of ander evenement staan we graag voor u klaar. Van lekkere borrelhapjes tot 5-gangen diner van superkwaliteit. Op basis van uw wensen maken wij  een menu op maat. Uiteraard van uitsluitend verse (en eerlijke) ingrediënten.

Borrelhapjes

De borrelhapjes en amuses leveren wij . We kunnen er ook drankjes en bedienend personeel bij leveren. Wat u wilt. Wij zorgen dat uw receptie, bruiloft of feestje een smakelijk succes wordt.

Lunchcatering

Laat uw werknemers  een lunch bestellen. Is de bedrijfslunch vóór 09:00 uur besteld, dan bezorgen we deze vóór 12:30 uur bij u op kantoor. U heeft de keuze uit vele lunchgerechten, belegde broodjes en salades.