Uw partner in verhuur, evenementen & catering BBQ, Buffet, Belegde broodjes, Attractie's, Snackwagen, Event Catering

Hollemans Events Smulkramen

Stap in de wereld van smaak en geniet van heerlijke lekkernijen bij een van onze smulkramen Wij zijn gepassioneerd over het serveren van verrukkelijke snacks die uw smaakpapillen zullen verwennen, waar u ook bent.

Ons Aanbod:

Laat u betoveren door onze smaakvolle snacks, van knapperige frietjes tot broodjes beenham,Shoarma of hamburger en alles daartussenin. Onze selectie is ontworpen om uw trek te stillen en u een waardevolle eetervaring te bieden, waar u ook bent.

Een greep uit ons assortiment

Smulkraam

- patat - frikandel - kroket - kaassoufle

Smulcontainer

- broodje Hamburger - Broodje beenham - broodje Shoarma

Smulcontainer 2

- vers belegde pistoletjes - panini's - Tosti's

Ijskraam

- Vers schepijs - verpakt ijs - Slush - Frisdrank

Oliebollenkraam

- oliebollen - appelbeignets - wafels

Stroopwafelkraam

- Warme reuze stroopwafels - koekkruimels

 

Waarom Hollemans Events

Kwaliteit


Wij geloven in het serveren van snacks van topkwaliteit, Onze gerechten worden met liefde bereid en met trots geserveerd.

Mobiele Flexibiliteit
Onze snackwagens zijn mobiel en flexibel, waardoor we naar uw evenement kunnen komen, of het nu gaat om een buurtfeest, bedrijfsbijeenkomst, sportevenement, feesttent, schuurfeest of een verjaardagsfeest. Wij zijn er om u te voorzien van een geweldige toevoeging op uw feest.

Volg de geur van heerlijk eten en vind ons op verschillende locaties. Bekijk onze planning en kom bij ons langs voor een heerlijke hap tijdens uw dagje uit. Of het dagje uit van de bezoekers op uw evenement.